Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Agentschap Van Maldeghem is in Sint-Idesbald uw vastgoedpartner bij uitstek. Panden in alle prijsklassen zijn bij ons welkom waardoor we steeds een ruim en divers aanbod kunnen voorstellen. Bij ons zijn al uw vastgoedplannen in veilige handen. We zijn gedreven, betrouwbaar, 100% onafhankelijk en steeds op zoek naar perfectie.


Voor een deugddoende vakantie aan zee zijn we dé referentie van Sint-Idesbald. Vanop uw balkon genieten van machtige zeezichten, zonnebaden op uw royaal penthouseterras, zich een weekje laten onderdompelen in de weelde van een luxeappartement. Of liever een gelijkvloers appartement met tuintje, een hippe studio of een nostalgisch retroappartement. We hebben het allemaal in aanbod. En dit steeds zorgeloos met onze inbegrepen annuleringsverzekering.

Uw vastgoed in
de verkoop of verhuur plaatsen?

Met een correcte schatting, meer dan 10 000 bezoekers per maand voor onze website en 3 generaties verkoop/verhuurervaring vinden we vast een geschikte kandidaat.

Contacteer ons

Uw pand in
de vakantieverhuur plaatsen?

Met doorgedreven marketing, gegarandeerde controle na elke verhuur, goede samenwerking met partnerdiensten (schoonmaak/tuin/herstelling), correcte prijzen en een punctuele opvolging zorgen wij voor tevreden eigenaars wat resulteert in een steeds groeiend marktaandeel.

Contacteer ons

2 vastgoed experten staan voor u klaar om op zoek
te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen